UBrush!

Een gezonde mondhygiëne is zeer belangrijk als preventieve maatregel tegen tandvleesproblemen. Vooral in de gebieden tussen de tanden en kiezen  kunnen zich in hogere mate tandvlees- en kaakontstekingen, alsmede cariës ontwikkelen. Niet iedereen is zich bewust van de verbanden tussen tandvleesproblemen en parodontitis. Het belang van het reinigen van de gebieden tussen tanden en kiezen, wordt daardoor vaak onderschat.

set
set

Volledig Pijnloos

De elektrische interdentale(tussen de tanden) ‘UBrush!’ ondersteunt en vergemakkelijkt de mondhygiëne thuis! De ‘UBrush!’ met 167 trillingen per seconde biedt grondige en effectieve interdentale zorg. Het kan gemakkelijk worden geïntegreerd in de dagelijkse mondverzorging.

Kenmerken

Een grote keuze aan ragers (diameter 0,5 – 1,2 mm) verzekert, dat elke ruimte bereikt en gereinigd kan worden. Een geïntegreerd LEDlicht zorgt voor ultiem zicht van het schoon te maken gebied tijdens het reinigen. Met de meegeleverde spiegel heeft u meer zicht tijdens het gebruik van de ‘UBrush!’.

set

Voordelen

 Voorkomt slechte adem
 Vermindert tandsteen
 Voor een gezonde mond
 Optimale plaque verwijdering voor
 de interdentale ruimtes
 Vibratie voor meer plaque absorptie
 Vergemakkelijkt de dagelijkse mondhygiëne
 Verschillende maten ragers voor elk gebied
 LED-Licht voor ultiem zicht in de mond

En verder…

Nederlandstalige handleiding!

Batterij meegeleverd!

Innovatief!

Indien gewenst automatisch toezending van ragers!

set
set

Verzending & Levering

Wij verzenden uw pakket via PosNL. De levering is normaliter binnen 24 uur. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u in de avond of nacht automatisch een e-mail met een track & tracelink met nadere informatie met betrekking  tot de levering. Hiermee kunt u uw UBRUSH! tot aan de voordeur kunt volgen!

Niet-goed-geld-terug!

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Geen enkel probleem. U kunt binnen 14 dagen uw product gratis retour sturen in de originele verpakking. De kosten voor het retourneren van uw adres naar onze winkel vergoeden wij voor 100%.

Neemt u s.v.p. voor het retourneren contact op met om het retour-formulier te ontvangen en om van de 100% vergoeding gebruik te maken. Wij sturen u dan een etiketlabel dat u kunt printen en alleen nog op de verpakking hoeft te plakken.

Als u geen gebruik maakt van het retourlabel dan zijn de kosten wel voor uw eigen rekening. Indien een product defect is dan zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan het omruilen of retourneren.

set

Heeft u nog vragen?